top of page

Hundredevis af sorter af økologisk dyrkede blomster til
afskæring, fra klassikerne til de nyeste

Vi bruger kun det, vi selv dyrker – du ved præcis, hvor
dine blomster kommer fra

Frisk og langtidsholdbar - din buket bliver lavet af
blomster plukket få timer før levering

Der er skønhed i ufuldkommenhed.
Vi giver vores
blomster frihed til at vokse præcis som naturen har til
hensigt

Friske, lokale, årstidens

BLOMSTERABONNEMENT
2022

Kunne du tænke dig at fylde dit hjem med overdådige, duftende, farverige blomster leveret lige til døren med jævne mellemrum? Du kan bestille en spand med frisk afskårne blomster fra vores have i Ølene på Bornholm. Vi leverer torsdag eftermiddag/aften. Leveringerne begynder med de første forårsblomster (slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj, afhængig af vejret).

 

Du vil få leveret en 10-liters spand fuld af blomsterne, fra vores egen have. Et kæmpe udvalg af blomster, der alle er dyrket af os, bæredygtigt og uden brug af pesticider og kunstgødning. Der er nok blomster i en spand til, at du kan dele dem op flere mindre, som du kan nyde i dit hjem eller give dem videre til nogen, du vil glæde.

 

Antallet af abonnementer er begrænset!

 

Vi anbefaler et abonnement hver anden uge. Vi plukker blomsterne få timer før levering, så med lidt omhu (jævnlige skift af vand og afkortning af stilkene), kan de sagtens holde sig 10-14 dage. Men hvis du ikke har tid til den ekstra pleje og ønsker at få leveret blomster hver weekend, gør vi selvfølgelig gerne det.  

 

Se årstiderne skifte med vores blomster: Nye sorter af blomster afløser hinanden  i vores have gennem hele sæsonen.

 

LIDT AF HVAD DU KAN GLÆDE DIG TIL 

 

Foråret starter med dobbelttulipaner, tidlige botaniske gladioler, dobbeltanemoner, dobbelte ranunkler og prydallium, efterfulgt af pæoner (vi har 10 forskellige slags, inklusive koraller og laks), roser (moderne floribundas, engelske og historiske), cala liljer, ananas liljer , campanulas, irske klokker, kinesiske asters, dahliaer, crocosmias, Ornithogalum, Polianthes tuberosa, gladioler, hortensiaer, mange slags prydgræsser, efterårsanemoner, asters, prydbær og frøbælge. Denne liste er kun en brøkdel af de sorter af blomster, vi dyrker, så forvent en masse vidunderlige overraskelser i løbet af året!

 

ABONNEMENTSPERIODE

 

I år forventer vi, at vores første leverancer begynder i slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj og fortsætter til slutningen af ​​oktober. Fra november til april kan du bestille forskellige tørrede blomsterarrangementer samt julekranse, og blomsterdekorationer,  af årstidens udvalg.

 

LEVERING

På nuværende tidspunkt leverer vi kun blomsterne til kunder på Bornholm. For at begrænse vores CO2-aftryk vil vi gerne gøre vores leveringsrute så kort og effektiv som muligt. Derfor, hvis du er abonnent hver anden uge, vil vi forsøge at placere dig i en af ​​to grupper baseret på placering. Vi leverer til den ene gruppe en uge og den anden gruppe ugen efter. Den uge vi leverer til dig afhænger af hvilken gruppe du er i. Vi giver dig besked.

 

PRIS (inkl. moms og levering)

 

En 10-liters spand løse, friske afskårne blomster: 575 kr.

Levering hver 14. dag 1150 kr.

Levering hver uge 2300 kr.

 

SPAND

Blomsterne leveres altid i en 10-liters metalspand. Returner venligst  den tomme spand, når vi leverer dine blomster. Hvis du ikke er hjemme, skal du blot lade spanden stå samme sted, som er aftalt til blomsterleveringer. Depositum for en spand er 100 kr. (opkræves én gang og refunderes, når du opsiger dit abonnement og returnerer spanden).

FAKTURERING

 

Vi sender en faktura til dig en gang om måneden.

 

ØNSKER DU AT STOPP DIT ABONNEMENT ELLER SÆTTE DET PAUSE

 

Hvis du ønsker at springe en levering over, fordi du fx skal på ferie, eller ønsker du at opsige dit abonnement, bedes du give os besked på mail senest kl. 10.00 dagen før den almindelige torsdagslevering (dvs. onsdag inden kl. 10), og du vil ikke blive opkrævet for leveringen. Vi bliver desværre nødt til at opkræve den fulde pris for en levering, hvis du afbestiller efter denne frist.

 

EKSTRA  YDELSER OG BESTILLINGER

 

Hvis du gerne vil have blomsterne i spanden ordnet i en eller flere buketter, bedes du give besked senest kl. 10.00 dagen før den almindelige torsdagslevering. Vi opkræver 50 kr. ekstra per buket for denne service.

 

Du kan også bestille ekstra blomster eller buketter med din levering til særlige lejligheder, fx  bryllup, fødselsdage, receptioner eller andre særlige begivenheder. Bare kontakt os på mailen.

  

 

KOMPOSTERING AF DINE GAMLE BLOMSTER

 

Hver gang vi leverer nye blomster til dig, kan vi tage de gamle blomster med og kompostere dem i vores have, hvis du ønsker det. Bare læg dem i den tomme spand. Næringsstoffer fra gamle blomster vil blive returneret til jorden, så nye blomster kan vokse. Intet går til spilde, og livets cirkel er fuldendt.

 

BESTILLING AF ABONNEMENT (vi har et begrænset antal)

  • Bare send os en e-mail med følgende oplysninger:

  • For-og efternavn

  • Leveringsadresse (kun Bornholm på nuværende tidspunkt)

  • Mobil nummer

  • Buket eller spand ?

  • Levering hver uge eller hver anden uge

  • Faktureringsadresse (hvis forskellig fra leveringsadressen)

  • Sted, hvor vi kan efterlade dine blomster, hvis du ikke er hjemme (gerne et sted beskyttet mod sol og vind).

 

Vi leverer torsdage mellem kl. 15 og kl. 20.

Vi kan desværre ikke garantere en præcis leveringstid, da det afhænger af hvor mange ordrer vi har.

Da vi tilbringer det meste af dagen i haven og har travlt der, vil vi foretrække at I kontakter os på mail. Den vil vi checke hver aften.

 

Vi vil glæde os til at dele vores begejstring for blomster med jer!

Albert og Lukas

Anchor 1

Unik og original

FRISKE AFSNITBLOMSTER

Vi dyrker alle vores blomster selv og bruger kun de blomster,der blomstrer på det tidspunkt. Vi har med andre ord ikke pæoner om efteråret eller asters om foråret. Men fordi vi har så stort et udvalg af planter, vil du altid få et fantastisk arrangement fra os.


Ved bestilling af buket bedes du angive størrelse og pris samt
en beskrivelse af, hvad du ønsker. Du kan også sende billeder
af, hvad du har i tankerne. Vi vil forsøge at matche udseendet

og følelsen så meget som muligt. Vi kan ikke lave nøjagtige kopier af arrangementer - men vi kommer tæt på. Vi agerer nemlig ud fra dine for forventninger og forsøger at overgå dem.


Hvert arrangement fra os er originalt, fordi vi dyrker hundredvis af sorter af blomster og grønt. Vores samling af blomster består af klassikere og kuriositeter, arvestykker og de nyeste sortere. Vores stolthed og glæde er en stor samling af historiske og engelske roser.


Hver blomst er også unik – vi kasserer ikke en blomst, bare fordi den har en lidt skæv stilk eller et snoet kronblad. Vimener, at denne mangfoldighed, som er udbredt i naturen, tilføjer magi og et ekstra lag af skønhed. Vores blomster erogså mere duftende end købte blomster og udstråler en særlig energi.

 

Vi tror på, at vores blomster har disse egenskaber, fordi vi dyrker dem organisk og med kærlighed. Vi plukker blomsterne tidligt om morgenen kun få timer før vi leverer dem til dig, hvilket garanterer et længerevarende arrangement. Vi deler også gerne vores hemmelige tips til at få din buket til at holde endnu længere.

bottom of page